Hoofdgerechten

DagschoteL 

(maandag-, DONDERDAG-, VRIJDAGMIDDAG)

16,00

STEAK

25,00

28,00 *

ENTRECOTE

33,00

36,00 *

VARKENSBROCHETTE

25,00

28,00 *

KALKOENBROCHETTE

25,00

28,00 *

REUZE BROCHETTE (3 WARME SAUSJES)

32,00

RIBBETJES VAN DE CHEF

28,00

VARKENSHAASJE

28,00

Cote à l’os voor 1 persoON (+/- 400 GR)
Frietjes, sla en 1 saus naar keuze

32,00

SAUZEN 

CHAMPIGNON, PEPER, PROVENÇALE, BEARNAISE, MOSTERD, VLEESJUS, CROSS & BLACKWELL, SAUS VAN HET HUIS (SPEKJES) AAN 3.00

openingsuren

Maandag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00

Dinsdag en Woensdag

Gesloten

Donderdag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00

Vrijdag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00

Zaterdag

keuken open van 18:00 tot 21:00

Zondag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00