Hoofdgerechten

Steak

Gegrild

Vleesjus

Peperroom

Provencale

Champignon

Van ’t huis

Béarnaise (vers)

Cross & Blackwell

 

22,00

24,00

24,00

24,00

24,00

26,00

26,00

26,00

Entrecote

Gegrild

Vleesjus

Peperroom

Provencale

Champignon

Van ’t huis

Béarnaise (vers)

Cross & Blackwell

 

30,00

32,00

32,00

32,00

32,00

34,00

34,00

34,00

Brochette (varken)

Gegrild

Vleesjus

Peperroom

Provencale

Champignon

Van ’t huis

Béarnaise (vers)

Cross & Blackwell

 

24,00

26,00

26,00

26,00

26,00

28,00

28,00

28,00

Kalkoenbrochette

Gegrild

Vleesjus

Peperroom

Provencale

Champignon

Van ’t huis

Béarnaise (vers)

Cross & Blackwell

 

24,00

26,00

26,00

26,00

26,00

28,00

28,00

28,00

Reuze brochette (3 warme sausjes)

28,00

Ribbetjes van de chef

25,00

Varkenshaasje met champignonsaus

27,00

Varkenshaasje met mosterdsaus of Cross & Blackwell

28,00

Varkenshaasje met saus van het huis

27,00

Cote à l’os voor 2 personen
Frietjes, sla en 1 saus naar keuze

56,00

openingsuren

Maandag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00

Dinsdag en Woensdag

Gesloten

Donderdag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00

Vrijdag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00

Zaterdag

keuken open van 18:00 tot 21:00

Zondag

keuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00