Hoofdgerechten DagschoteL (maandag-, DONDERDAG-, VRIJDAGMIDDAG) 16,00 STEAK 25,00 28,00 * ENTRECOTE 33,00 36,00 * VARKENSBROCHETTE 25,00 28,00 * KALKOENBROCHETTE 25,00 28,00 * REUZE BROCHETTE (3 WARME SAUSJES) 32,00 RIBBETJES VAN DE CHEF 28,00 VARKENSHAASJE 28,00 Cote à l’os voor 1 persoON (+/- 400 GR)Frietjes, sla en 1 saus naar keuze 32,00 SAUZEN CHAMPIGNON, PEPER, PROVENÇALE, BEARNAISE, MOSTERD, VLEESJUS, CROSS & BLACKWELL, SAUS VAN HET HUIS (SPEKJES) AAN 3.00 openingsuren Maandagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00 Dinsdag en WoensdagGesloten Donderdagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00 Vrijdagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00 Zaterdagkeuken open van 18:00 tot 21:00 Zondagkeuken open van 12:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00